Amoena Klub                                    vissza

„Egy hivatás nagysága elsősorban abban áll, hogy egyesíti az embereket; csak egyetlen igazi fényűzés van: az emberi kapcsolatoké. „                                                                                - Saint Excupéry

· A klub célja

· A klub tagsága

· Klubkártya

· A klubtagság biztosította előnyök

·  

A klub célja

Az Amonea Klub célja, hogy a mellműtéten átesett nők testi-lelki egyensúlyának megteremtését elősegítse a világ első számú termékeivel, információt gyűjtsön és szolgáltasson számunkra mindazon témákban, amelyek segítenek problémáink megoldásában, életmódjuk változtatásában, egészségük megőrzésében, önbizalmuk, nőiességük visszaszerzésében és megtartásában.

A továbbiakban ezekről olvashat:

A női szépség a belső és a külső egyensúly és a harmónia kisugárzása!

A klubtagság biztosította előnyök

A klubtagság az Amoena termékeket használók számára rendszeres kedvezményeket biztosít a termékek térítési díjából, illetve árából. A klubtagok elsőként kapnak tájékoztatást arról, ha bizonyos termékkörre, vagy megmaradt készletre a cég speciális ajánlattal él, illetve folyamatosan informáljuk önöket az új termékről. A Klub időszakonként rendezvényeket(előadásokat, bemutatókat, találkozókat) szervez, amelyekre a tagoknak kedvezményes, vagy ingyenes a belépést tesz lehetővé. Az aktualitásokról a Klub részletes tájékoztatót küld!

Klubkártya

A Klub tagjai Klubkártyát kapnak, amellyel igazolják jogosultságukat a Klub által meghirdetett kedvezmények igénybevételekor, ill. a rendezvényekre való belépés alkalmával. A Klubkártya tartalmazza a tag nevét, címét, regisztrációs számát és a kártya érvényességét. A kártya át nem ruházható, amennyiben elvesztette, kérésre - adatbázisunk alapján - pótoljuk!

A klub tagsága

A klubba való belépés önkéntes és díjtalan. Az Amoena Klub tagja lehet bárki, aki emlőműtéten esett át. Pártoló tag lehet az, aki céljainkkal egyetért és azt támogatni szeretné, illetve meg szeretné ismerni a klub szolgáltatásait, részt szeretne venni programjainkon.

Az egészség elvesztése csak átmeneti állapot - minél többet segít, megért és elfogad a környezet, annál könnyebben szerezhető vissza!

Őrizze meg és használja ki a lehetőségeket!

Az aktivitás, és a pozitív gondolkodás segít a gyógyulásban és az egészség megőrzésében!

A Klubról  több információt találhat itt:

E-mail: info@amoena.hu  - Internet: 

PR-MED EGÉSZSÉGHÁZ ÉS

GYÓGYÁSZATI SZAKÜZLET