Mamma Klub                                   vissza

MAMMA KLUB

 

A nők leggyakoribb rosszindulatú daganata az emlőrák. Viszonylag könnyen és korán diagnosztizálható (önvizsgálat, emlő UH és mammográfia).

Napjainkban kiemelkedő fontosságú az emlőrák korai felismerése, a szűrővizsgálatok kiterjesztése a veszélyeztetett korosztályban.

Ma az emlőrák modern kezelése (kemoterápia, sebészeti kezelés) nagymértékben javította a betegek életkilátásait, sőt teljes gyógyulását.

Cégünk, a PR-MED Bt. felismerve az emlőműtéten átesett nők speciális igényeit, öt éve működteti a MAMMA KLUBOT, ahol az emlőoperált nők testi és lelki problémáiban igyekszünk segíteni.

A műtét során az emlő részleges vagy teljes eltávolítása történik.

A korai műtéti szakban ideiglenes, szivacs alapú mellpótlás ajánlott.

A kemoterápiát követően paróka viselése válik szükségessé. Üzletünkben jó minőségű, széles szín-, és fazonválasztékban kaphatók parókák TB támogatással, vény ellenében.

Szaküzletünkben a szilikon mellpótlások széles választékát, protézistartó melltartókat, fürdőruhákat, szabadidőruhákat kínálunk.

A klub foglalkozásain szakorvos, dietetikus, gyógytornász, pszichológus és az Amoena KFT munkatársai tartanak előadásokat, illetve tanácsokkal segítik a betegeket.

A MAMMA KLUB működésében együttműködünk az AMOENA KFT. -vel és a MAGYAR RÁKELLENES LIGA miskolci szervezetével.

A Mamma Klub foglalkozásait háromhavonta tartja, a hónap második csütörtöki napján 16 órától.

 

Helyszíne: PR-MED BT. EGÉSZSÉGHÁZ

                       3525 MISKOLC, CSABAI KAPU 15.

                       TELEFON: 46/431-097

PR-MED EGÉSZSÉGHÁZ ÉS

GYÓGYÁSZATI SZAKÜZLET